7 tips for å pakke kofferten din

Suksess med ferien handler også om å ha klær som passer til klimaet og aktivitetene på destinasjonen. Her, journalist Elsebeth Mouritzen, som bor en stor del av året i en koffert, gir råd om å bli godt pakket


# 1
Det er en god idé å starte hjemmefra for å få oversikt over hva dagene og kvelderne på ferien kommer med. Er det mye sightseeing, avslapping, middager hjemme eller hjemme, langsiktig transport, og det er spesielle lokale regler for antrekk eller kleskode på hotellet? Legg deretter klærne på sengen, om nødvendig. I sett, som du forestiller deg, vil du bruke den. Alle klærne bør ideelt sett passe sammen i tverrsnitt, og du bør unngå klær som krever et par sko eller vesker. Den beste delen er at joggesko, sandaler og ballerina sko kan brukes flere ganger til forskjellige formål.
# 2
Hvis du går til en storby, er du vanligvis mer kledd, selv om det er varmt. Shorts og skjørt ser mer urbant ut som om du har øvre ermer mens en sleeveless topp ser ganske ut, hvis du har lengre skjørt eller løse bukser. Her sjal og cardigan er gode til å redde enhver situasjon.
# 3
Er det først og fremst strandferien du har på deg, det er spesielt strandtøy som er i fokus. Pass på at du har et par tørkende bikinier eller badedrakter for å bytte og bruke sarong, tunika, shorts eller løs skjorte til og fra stranden.
# 4
Hold klærne dine i en farge skala, stil eller trend, tenk i tilbehør som smykker, skjerf og belter for å endre kveldsklær. Og husk at ingen merker om du har samme klær på både dag og kveld eller flere ganger i løpet av ferien. Hvis du ikke har klær, vil du kanskje sjekke ut 2trendy.no da de har mange moderne og deilige klær.
# 5
I kofferten: Patch den som skal brukes sist eller veier på bunnen, og sett den øverst for å bli brukt bare etter ankomst. Det kan ikke unngås at klærne krølles underveis, men myke ting som T-skjorter, undertøy, jerseys og strikkevarer får færre folder hvis de rulles. Det gjør det også lettere å fylle hull i koffert eller reisepose. Hvis det ikke er noe strykejern på hotellet, er det en god ide å henge klærne på hengeren på badet mens du tar en dampdusj, noe som får klærne til å rette seg ut.
# 6
Toalett tilfeller: Praktiske ting som hårfønere og badeprodukter, kan du unngå å bringe inn ved å sjekke på forhånd med hotellet, uansett hva de gjør tilgjengelig. Tenk på å velge produkter som har flere funksjoner, for eksempel Kombinert hår og kroppshampo, høykvalitets dagkrem med høy SPF, ansikts- og kropps solkrem, deodorant med favoritt lukt og ettersun produkt som kan brukes overalt.
# 7
På reisen: Reise i behagelige klær (tenk på jeans med strekk hvis det ikke finnes noen løstere bukser) og muligens. legge på lag for lange reiser eller flyturer. Sko må ikke ha stramme strenger når føttene stiger opp i luften. Det kan være enormt varmt eller plutselig kaldt, både i fly og forretninger med sterk klimaanlegg, så det er godt å ha en ekstra skjorte og et sjal. Reise med en større pose i lerret, mykt skinn eller nylon som håndbagasje som kan huse for eksempel et ekstra stort stykke klær. en vindjakke og det er også praktisk for impulskjøp! Og legg alltid ekstra smykker og valuta i vesken din. Sørg alltid for at du har et sett med undertøy og badetøy i håndbagasje hvis kofferten er forsinket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *