Opplev Anfield i person

Vi nordmenn har alltid hatt en stor interesse for sport, noe som er helt naturlig ettersom vi kommer fra vintersportens hjemland. De sier at vi alle er vokst opp med ski på beina, men sannheten er at det er en sport som er større enn noe annet i hele Norge. De aller fleste er nok ganske sikre på at nordmenn liker vintersporter best.

Denne sporten er merkverdig nok ikke ski, men fotball, en sport vi selv sjelden er særlig gode i. Vi slo Brasil i VM i 1998, men utenom dette så har det ikke vært så altfor mye å skryte av innen norsk fotball. Takk gud for Premier League og engelsk fotball, for dette er av virkelig høy kvalitet!

Føl Premier League atmosfæren på kroppen

For vi nordmenn er ikke så altfor opptatt av Eliteserien. Trøndere får nok med seg Rosenborg-kamper, men med kun ett lag som regelmessig representerer oss i Europeiske turneringer, så er det vel forståelig at nordmenn ikke bryr seg så mye om den hjemlige liga.

Ettersom tilbudet i Norge ikke helt klarer å tilfredsstille etterspørselen, har dette ment at vi nordmenn må lete utenfor landegrensene for å få fotball behovet oppfylt. Det finnes mange gode ligaer i Europa, men den mest interessant er utvilsomt i England.

England og Norge har lenge hatt et nært forhold, mye takket være geografisk beliggenhet. Det å ha et engelsk favorittlag er i dagens Norge nærmest forventet. Hvem man støtter varierer, men det er en klubb som ligger foran de fleste.

Denne klubben er Liverpool. Ja, klubber som Manchester United og Leeds har også veldig mange supportere i Norge, men lidenskapen er ofte litt annerledes så snart man begynner å prate om de rødkledde fra Beatles byen. Derfor bør du se til en fotballtur til Liverpool neste gang du reiser til England.

Ta med deg vennegjengen til Liverpool

Liverpool kan i dag like gjerne kalles fotball byen, noe den ofte gjøres. Jurgen Klopp har tatt med seg sin “Heavy Metal” fotball stil til Nord-England og dette har medført fantastiske resultater for en av Englands stolteste klubber.

For Liverpool FC har dype røtter, også for oss nordmenn. De dominerte toppdivisjonen på 70-tallet, noe som førte til at valget som regel sto mellom dem eller Leeds (Liverpools store rival på den tiden) for unge fotball supportere.

I dag er Liverpool ett av verdens beste fotballag. De ligger godt an til å kunne forbedre fjorårets andreplass, samtidig som de skal ut i Europa og forsvare pokalen i Champions League. Det har aldri vært bedre å være Liverpool fan, og du blir nok fort fan om du opplever stemningen på selveste Anfield.

Dette kan du kapitalisere på i dag ved å ta med vennegjengen til Anfield! Takket være stor etterspørsel finner vi i dag en haug med selskap som kan hjelpe deg med å arrangere den perfekte fotballtur. Her er det ingen unnskyldninger som holder lengre, Anfield venter, gjør deg klar til kamp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *