Reisetips for de som ønsker å dra på weekend i sommer

Nå når ferietiden er her vil jo mange reise til utlandet. Vi anbefaler varmt å samle venner eller familie til en lang weekend i sommer. Det er et perfekt alternativ, der du ikke trenger å ta så ut en masse feriedager, men samtidig vil ha tid til å lade opp og deretter møte hverdagen igjen! Felles for alle de byene vi nevner her er at de bare er noen få timer med fly fra Norge, og hvis du er heldig, kan du finne billetter til riktig overkommelige priser.

Nedenfor har vi listet våre beste reisetips til weekenden, så sjekke gjerne hvis du trenger litt inspirasjon til reiseplanleggingen!

  1. Paris

Et par tur til kjærlighets by – Paris – er perfekt om sommeren. Her kan dere låse kjærligheten deres på kjærlighetsbroen Pont des Arts, eller hvorfor ikke ta en tur rundt det berømte Eiffeltårnet. Paris tilbyr også eksklusiv shopping, herlig fransk mat og spennende natteliv. Et must i Paris er å teste alle desserter og bakverk som hele verden elsker!

  1. London

Hvis du velger å dra til London, har du mange attraksjoner å se frem til. Hvorfor ikke ta litt frokost med og sitte i Hyde Park, hvor du kan nyte det vakre landskapet. Eller kanskje besøke de berømte Madame Tussauds som har voksfigurer av mange kjendiser. Er du ute etter billig shopping, ligger det populære Primark i London, og her kan handle både klær og moteaksessorier til meget gode priser! Et annet must er å besøke London Eye hvor du kan se hele London ovenfra!

  1. Barcelona

Barcelona er den byen som mange sier har alt! Her finner du alt fra eksklusiv shopping og natteliv til et avslappende strandliv. Byen har en lang, vakker strand som løper langs hele byen. For fotballentusiasten spiller Barcelona FC sine hjemmekamper her, og med litt flaks kan du finne billetter i nærheten. Her finner du sikkert noe for akkurat deg!

  1. Roma 

Italias hovedstad, Roma, er perfekt for de som ønsker å dra nytte av severdighetene i løpet av reisen sin. Byen er perfekt for de som vil se en masse, og nyte vakker utsikt og god mat! Her finner du praktfulle St. Peters Basilika, som er et sted mange turister besøker i Roma. Reiser man til Roma, er det nesten et must å besøke det populære Colosseum, og det finnes mange guidede turer til gode priser!

Det med å dra på en herlig tur er en drøm for mange, men noen ganger kommer livet i veien, og man kan ikke bruke så mye penger som man tenkt på ferien. Der har vi alle vært noen gang i livet. Derfor kan det være en bra idé å låne penger til turen via Budsjettkreditt, hvor du alltid får de beste lånevilkårene mellom flere långivere. På denne måten kan du dra på en drømmetur mens du kan betale i den hastigheten som passer deg best!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *