Opplev hele USA i ett jafs!

Forholdet mellom USA og Norge er kanskje ett av de tetteste i verden. Forholdet stammer mye fra vår involvering i handelsavtaler, og ikke minst stadige innsats i NATO. Allikevel stammer også mye av den gode atmosfæren oss imellom fra at mange amerikanere i dag har aner til Norge. Faktisk bor det flere individer med aner fra Norge, altså etterkommere av nordmenn, i USA enn det bor nordmenn i Norge! Om du enda ikke har vært i USA, så er det med andre ord på tide å ta turen over dammen til det som bokstavelig talt er ditt land.

USA er et fantastisk land å se. En kan gjøre så mye narr av burger og pølsetradisjonene som en vil. En kommer allikevel unna det faktum at USA er som et helt kontinent. Det er en grunn til at dette landet faktisk ofte bare kalles Amerika. Fra høye fjell og skiturer, til strandlivet i California, til ørkenen i Nevada, og ikke minst til storbyer som New York, Los Angeles og Chicago, så byr USA nærmest på alt. Hvor fantastisk ville det ikke da vært å ta seg en tur gjennom dette fantastiske landet?

 

Kjør gjennom stat etter stat

Å fly til USA koster en god del penger, og det holder mange tilbake. Å fly innenlands blir derimot fort enda dyrere, spesielt dersom du ønsker å se mange byer. Derfor kan det være en utmerket ide å gå for en leiebil slik at du kan kjøre gjennom stat etter stat. Da får du med deg alt landskapet, får muligheten til å stoppe innom tettsteder, og ikke minst fått snakket med hverdagslige amerikanere.

For eksempel kan du fly til USA ganske så rimelig fra Norge dersom du velger en storby slik som New York for innreise. Herfra kan du kjøre på tvers av USA. Besøk alle interessante byer fra Washington til Los Angeles. Med en leiebil er det helt opp til deg hvilken retning du vil ta, og om du føler for en omvei, så er det ingen som står i veien for dette.

 

Amerikansk kultur på nært hold

En slik reise gir deg muligheten til å oppleve ting som de færreste nordmenn som har reist til USA tidligere har opplevd. Du får nemlig amerikansk kultur på nært hold ved å gå denne veien. Stopp i tettsteder der Obama neppe er velkommen, eller bryn deg ut på mangfoldet i de mange millionbyene verdens mektigste nasjon har å by på. Dette er det samme landet der noen av verdens største innovasjoner har kommet fra, og ikke minst der noen helt fantastiske underverker skjuler seg.

Det er fort gjort å la seg rive med på de tradisjonelle charterreisene, eller kanskje bare nøye seg med en weekend i en storby. Men dersom du virkelig skal oppleve noe, så kan det virkelig lønne seg å ta turen til et nytt nivå. Søk etter opplevelser i USA gjennom deres langstrakte veier. Her er det garantert mange godbiter som venter på deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *